Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2019-03-15 skrivet av Lotta

Min innerligt älskade pojkvän tog sitt liv i onsdags morse. Jag sitter här med en ofattbar ledsenhet och skuld över att inte agerat i tid. Jag vet inte hur jsg sks orka gå vidare.
/Lotta

Visa kommentarer:
  2019-03-15 skrivet av  Birgitta   |  
Hej Lotta, jösses 😢 många tankar blir det, men försök att ta det lungt ( hoppas du förstår vad jag menar) jag har begravt min älskade sambo idag 😢 som avled för snart en månad sen 💕 saknar honom så mycket 😭 . Styrkekram till dej.
  2019-03-15 skrivet av  Maria   |  
Beklagar sorgen Lotta.💔😭 Så svårt att mista någon, antingen om det är sjukdom, olycka, el självmord. Du måste ta hjälp. Prata & prata. Det hjälper mig i min sorg. Jag älter det hela tiden.. Hur kunde han bara dö i från mig, vrf fick han cancer?? Han var ju odödlig.. Sorgen och saknade är fruktansvärt jobbig. 💔
  2019-03-16 skrivet av  Lotta   |  
Tack snälla Maria och Birgitta.
Och jag beklagar er sorg.

Min pojkvön bodde i Spanien och var polis. Redan när vi träffades 2016 berättade han att han av och till inte ville leva, men han ville inte berätta vad för problem han hade. Han villr inte söka hjälp. I måndags talade han om sin pistol på ett sätt som fick mig att via telefon från Sverige få honom att gå till läkaren och han berättade om sina stora problem och jag hjälpte honom boka tid hos psykiatriker, och bad honom ringa 112 om ångesten blev outhärdlig eller telefon till sitt jobb. De hade en jourlinje. Hela dagen satt jag och våndades on jag skulle ringa hans kollega pga pistolen. Något min pojkvän sade att han aldrig skulle förlåta mig för. På kvällen skrev han att han älskade mig och jag tänkte att nästa dag skulle jag prata igen med honom om hans självmordstankar. Men jag hann inte. Denna gången orkade min pojkvän inte mer ångest och tog livet av sig den natten. Jag fick besked på telefonsvarare onsdag kväll.
Om jag inte hade mina barn, skulle jag göra samma sak. Jag kan inte föreställa mig ett liv utan honom och min skuld är så stor. Jag skulle berättat om min pojkvöns depression och ångest för hans kollega, redan för ett år sedan, även om min pojkvän gjort slut med mig för det. Då hade han kanske levt idag .
Jag har sökt hjälp. Men det finns på ett sätt ingen hjälp att få, för den ger mig inte min älskade Jsvier tillbaka. Tack att ni lyssnat. //Lotta
  2019-03-16 skrivet av  Monika   |  
Hej Lotta ! Beklagar det tragiska som hänt för dig . Idag är det 10 månader sen min sambo omkom i en drunkningsolycka på sitt jobb när han föll ner i en kraftdamm. Många styrkekramar till dig från mig .
  2019-03-17 skrivet av  Lotta   |  
Tack för din medkänsla Monika. Och jag beklagar så mycket för att du förlorat din sambo. Stor styrkekram till dig med.
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">