Till Gästboken  |  Skapa kommentar
2019-04-04 skrivet av Maria

På söndag är det 1 år sedan min äldsta son dog 35 år gammal. Han lämnade en nästan 2 år gammal son och en dotter 3 veckor gammal. Det gör mer och mer ont när sorgen tränger sig djupare ner i medvetandet. Samtidigt som jag så gärna vill vara med barnen, så står jag nästan inte ut. Efteråt är jag helt slut. Arbetet har blivit min fristad. Känner mig ensam i min sorg. Är det någon mer som har erfarenhet av att mista ett barn mitt i livet?

Visa kommentarer:
  2019-06-11 skrivet av  Susanne   |  
Jag önskar dej all kraft du kan få och sinnesro att klara av din
sorg/ Stor kram Susanne
  2019-06-11 skrivet av  Ingrid   |  
Det har snart gått 1 år sedan min fine, underbara och älskade man somnade in. Den fruktansvärda saknaden och sorgen jag känner gör så ont, orkar knappt leva och förstår faktiskt inte att jag ens fortfarande finns vid livet, så dåligt mår jag..... Trodde att, som dem flesta professionella människor som jag går och pratar med har sagt, att med tiden blir det lite lättare med sorgen!! Men i mitt fall är det inte så. Min sorg och saknad efter min man är mycket svårare och tyngre att hantera. Lever, men lever ändå inte.......gråter mig igenom dagar, kvällar och nätter!
Undrar hela tiden, hur jag ska kunna leva vidare utan min man som gjorde att jag kände mig hel som människa, den lyckligaste frun i världen, han fick mig att känna mig vacker , både inombords och utombords. Kram till Er alla/Ingrid
  2019-06-12 skrivet av  Monika   |  
Hej Ingrid ! Var ett tag sen jag såg dig skriva här . Har själv inte skrivit så mycket . Vet inte riktigt vad jag ska skriva om . Jag tycker det är så ensamt utan min sambo. Idag regnar det då känns det ännu jobbigare . Imorgon är det skolavslutning då ska jag gå hem till min dotter o träffa barnbarnen . Snart är det midsommar det blir då andra midsommar utan min sambo . Att det här med tiden skulle bli lättare med sorgen det kan jag som du heller inte känna att det blir . Undrar om det någonsin kommer att kännas bättre . Kommer ju aldrig bli som det var . Kram till dig önskar dig en bra dag så gott det går.
  2019-06-12 skrivet av  Ingrid   |  
Hej Monika!

Önskar dig också en bra dag så gott det går. Mår extremt dåligt i min stora sorg och vet inte hur jag ska hantera det. Men måste kämpa på!
Många kramar till dig/Ingrid

  2019-06-12 skrivet av  Sari   |  
Hej. Min make gjorde självmord 8 veckor sen. Första veckorna var jag i en dimma, minns ingenting. Och nu sen igår har jag börjat gråta, kan inte sluta, gråtit cirka 35 timmar nu utan paus. Vet inte var jag ska ta vägen. Vill bara somna eller åka med med honom. Tur jag har 2 vuxna söner men dom bor i utomlands. Svärmor kontaktar mig hela tiden men vad hjälper det när hon lika ledsen som jag är. Är det nån som har sökt hjälp? O vad är bästa hjälpen?
  2019-06-12 skrivet av  Monika   |  
Hej Sari ! Ledsamt det som hänt dig. Jag miste min sambo i 16 maj förra året . Han omkom på sitt jobb när han föll ner i en kraftdamm. Jag har bara pratat en gång med en kurator . Så jag kan inte svara på vad som är bra . Hoppas du kan få någon hjälp som är bra för dig . Saknaden o tomheten är hemsk jag saknar min sambo varenda dag . Många styrkekramar till dig från mig.
  2019-06-13 skrivet av  Sari   |  
Kram till dig Monica
 
Skapa kommentar    
Säkerhetsfråga  
Sogeti Helsingborgc="/Templates/Scripts/dd_belatedpng.js">