Böcker

Godmorgon till er alla som drabbats av det ofattbara! Beklagar er sorg! Har själv varit där för drygt tre år sedan. Min sorg är nu i en annan form. Efter mitt första år utan min man så började jag läsa sorgebearbetningsböcker. Vill dela med mig av dessa böcker som hjälpt mig att förstå vad jag gått och går igenom. Läser än idag då och då. En bok heter En Bro Till Framtiden, den andra Vägar i Sorgen och den tredje Sorgebearbetning, en bok som har ett handlingsprogram. Kram till er alla!/ Susanne

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Anonym

  Tack gör infon./ Susanne

 2. Lisa Bergendahl

  Susanne
  Det kostar 250 kr/år.
  Men du hittar all info under ”Bli medlem” på förstasidan https://www.vimil.se/om_vimil/bli-medlem/
  När du blivit medlem får du tillgång till den slutna facebookgruppen där det är ett fantastiskt stöd och där dina inlägg kan ses av vem som helst som det kan göras i denna gästbok.
  Som medlem har du också tillgång till en medlemsgästbok (om man inte vill ha Facebook) här på hemsidan.

  Beroende på vart i landet du bor så kan det finnas trevliga träffar att gå på för att träffa andra medlemmar.
  Vi har t ex i Stockholm en Filmklubb där vi går på bio ihop, det ordnas restaurangbesök, hundpromenader, teater, resor och mycket annat man kan ta del av som medlem.

  På så sätt har jag nu funnit fantastiska vänner som jag umgås med och nu planerar en resa med till sommaren. Väl värt varenda krona och jag är så tacksam över vad jag fått genom föreningen.

 3. Anonym

  Hej Lisa! Vad kostar det att bli medlem? / Susanne

 4. Lisa Bergendahl

  Fel av mig. Tips på böcker ligger under Om sorg på hemsidan.

 5. Bergendahl

  Som medlem i föreningen har man tillgång till tips om flera boktitlar under medlemssidorna om man önskar läsa mer böcker om sorg och sorgebearbetning.

Lämna ett svar