Drygt halvår nu

Nu är det snart 7 månader den hemska olyckan som ryckte dig ifrån mig. Det går inte en dag utan sorg och oerhörd saknad och ilska över det som hänt. Har så mycket ångest o sover dåligt. Vet att du hade velat att jag ska må bra och jag vet inte hur. Någon som upplevt eller upplever samma sak? Ångest, oro, overklighetskänslor och sömnsvårigheter för att nämna lite. Hur hanterar ni det?

I oktober så kom nästa sorg då min far hastigt gick bort. Detta gör allt så mycket svårare då allt revs upp igen.

Saknar min man och min far!

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Anonym

  Jag beklagar din sorg 🙁
  Jag miste min kärlek för 5 månader sedan i självmord och jag vet inte hur jag ska klara det.
  När man hittar sin själsfrände. Han blev deprimerad men jag förstod inte att det var så allvarligt så han kunde ta sitt liv.
  Saknaden, sorgen o smärtan är obeskrivlig.
  Håller på gå sönder inuti. Miste min pappa för drygt 1 år sedan och då var det min kärlek som tröstade mig. Det är tungt att mista den man älskar. Var rädd om dig!

 2. evalena.johansson67

  För mig är det snart 3 månader sen och jag känner igen mig i det du skriver, oro ångest svårt att sova och sen vill man inte vakna till en ny tom dag. Jag saknar min man så det känns som jag ska gå sönder. Man får försöka omge sig av nära och kära. Kram

 3. Susanne

  Beklagar din sorg. För mig har det gått tre år och tre månader sedan min man dog. Insjuknade i en hjärnblödning som han inte vaknade upp efter. Från ena dagen då vi firade vår Bröllopsdag med glädje till nästa dag i ofattbar tillvaro! Jag har läst böcker om Sorgebearbetning och läser fortfarande. Gått i terapi och sorgegrupper. Idag skulle min man blivit 62 år om han levt. Det gör ont..Men min sorg har ändrat form med tiden, den går att leva med och jag kan minnas även med glädje. Men har fått en ny vän som heter Vemod som hälsar på emellan åt, och så får det vara. Hoppas du har ett nätverk som finns för dig i din sorg du är i. // Kram Susanne

Lämna ett svar