En ny man?

Har ni tänkt på att i alla Feel good romaner så är lösningen, för en kvinna som mist sin man på något sätt, alltid en ny man. Går det inte att leva ensam och ändå ha ett bra liv?

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Lotta

  Hej Maj!
  Mitt svar är att det går alldeles utmärkt🙌🏻! Jag blev änka när jag nyss fyllt 38…ensam kvar med två barn och fick konstaaaaant frågan om när jag skulle träffa en ny man eller varför jag inte träffat någon ny…galet irriterande för en ny man är absolut inte den enda vägen till ett fullt och lyckligt liv och ännu mer irriterande att folk tror att det är det jag behöver; en ny man. Jag fick ha min själsfrände i 20 år och det är längre än vad de flesta förhållanden håller så jag vårdar ömt det minnet men jag har byggt ett nytt liv; ett aktivt liv med många vänner och aktiviter. De första åren tog givetvis mina barn upp det mesta av mitt liv och vi har ett jätte fina band och är väldigt nära varandra. Idag är de snart 20 respektive 22 och jag har nyss fyllt 51. Jag har ett fantastiskt bra liv idag och behöver ingen man för att det ska bli fullkomligt, sen om jag skulle snubbla över någon gubbe så är det helt ok, men det är inget jag går och letar efter eller känner att mitt liv vore ofullkomligt utan.
  Kram

 2. Susanne Nilsson

  Hej Maj!
  Tror att det är ett vanligt sätt att se på när en kvinna eller man mister sin man eller hustru. Att ny ”kärlek” mildrar sorgen och saknaden.
  Jag fick till ” tröst” av många att du som är så ung, kommer att träffa en ny man. (Var 54 år då min man dog).
  Jag svarade… är det en man som ska göra mig lycklig?!?!
  Har nu varit själv i drygt fem år, saknar min man varje dag… eller ”oss” är nog det rätta ordet.
  Vill och försöker efter dessa år bli trygg och lycklig i min självsamhet.
  Nu börjar de omkring mig sluta fråga… ingen ny på gång?….
  Sedan om jag träffar en ny man, så har jag inte stängt mitt hjärta men det är inget jag ”söker”.
  // Kram Susanne

Lämna ett svar