Förlorade min 26-åriga fästmö på en sekund

Den 11e jan är en mardröm för mig. Kl 7 ringer både mitt och mina fina fästmö Emelies larm. Jag märker att hon inte reagerar. Vår son som snart skulle fylla 2 år sover fortfarande. Märkligt tänker jag. Jag börjar rycka i henne och inget händer, och inser direkt att något är fel. Hon känns kall och och andas inte. Jag drabbas av panik och inser att hon inte lever. Ringer 112, och de är på plats, men ett tag därefter berättar de att hon inte visar några livstecken. En så glad och sprudlande tjej lämnade mig och vår son den natten. Vi fick reda på att hon fått hjärtstopp, så ung.

Dagen innan stod vi och packade och pratade om våra livsplaner. Vi skulle flytta 2 dagar efter att hon gått bort. Hade precis köpt vårt drömhus, där vår son skulle få växa upp. Dessutom försökte vi skaffa ett till barn. Allt det raserades på ett ögonblick. Hon fick inte ens uppleva vår sons 2-årsdag. Sorgen är extrem och orättvisan fruktansvärd. Varför skulle det just drabba henne och oss? Nu står man tom, förvirrad och lidandes.

Jag trodde aldrig att jag skulle få gå igenom detta. Emelie var mitt stöd, mitt livs kärlek och mitt allt. Nu är man lämnad, ofrivilligt och förlusten är fruktansvärd. Hon var en så fin mamma och person. Hon förtjänar ej detta. Du finns alltid i mitt hjärta Emelie och du är för alltid älskad av både mig och vår son. Men även av många andra

/Din Zoran

Detta inlägg har en kommentar

  1. mialarsson222

    Det måste blivit ett fruktansvärt slut när ni inte visste att det skulle hända. Jag är så ledsen för eran förlust.
    Nej livet känns inte rättvist. Jag har förlorat min man & vi kämpade i över ett år innan han dog. Jag tror att du tänker att jag fick ett år att förbereda mig, men det kan man inte när man lever i hopp och förtvivlan.

Lämna ett svar