Fruktansvärt ont

Jag är 35 år gammal och förlorade min älskade Alex min man för två månader sedan. Han fick aldrig en chans att övervinna en fruktansvärd cancer som tog han liv endast 5 månader efter diagnos. Allt har gått så fort och det är helt ofattbart. Vi har varit tillsammans i 17år, gifta i 5 år och han är pappa till våra två små barnen 4,5 och 9 månader och han var min bästa vän. Varje dag är en kamp och saknaden är olidlig. Finns det någon i Stockholms området i liknande situation som skulle vilja komma i kontakt?

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Sanna Hjorth

  Hej.
  Jag förlorade min älskade man i cancer nyligen och har själv små barn som är 5 och 3 år. Vi bor i Stockholms området.

  Vill gärna komma i kontakt med dig!

 2. Emma Tepper

  Hej!
  Usch jag beklagar att du också måste gå igenom detta fruktansvärt hemska. Jag är faktiskt i Göteborg just nu hos min syster. Jag kontaktar gärna dig på messenger. Vad är dina kontaktuppgifter?

 3. Anonym

  Hej!
  Usch tragiskt, jag beklagar. Jag är faktiskt i Göteborg just nu hos min syster som bor här. Jag kontaktar gärna dig på Messenger, vilka kontaktuppgifter har du?

 4. Cecilia Hallin

  Hej….
  Jag är 42 år, bor tyvärr inte i Stockholmsområdet utan i Göteborg. Förlorade min man till cancern den 21/12-19…. allt känns tomt och ofantligt orättvist. Fredriks förlopp var otroligt aggressivt och allt gick fasanfullt fort. Vi har två barn tillsammans 15 och 11 år.
  Vill du får du gärna skriva till mig på mail eller Messenger.

Lämna ett svar