Kan någon säga att det blir bättre?!

Min själsfrände dog i sömnen endast 46 år gammal dagen innan midsommarafton i år.
Vi träffades när vi var 20 år, gifta i 23 år i år. Vi har 2 barn, 21 o 19 år gammal.
Min man o jag gjorde allt tillsammans, älskade att umgås mm. Har många fina nära och kära som stöttar oss. Han var en väldigt omtyckt person, lämnade avtryck hos alla. Positiv o levnadsglad. Många är chokade, ledsna mm. men de har ändå sitt liv o vardag att leva i.
Jag känner sådan tomhet, ångest o gråter konstant…..Kommer jag klara detta? Blir det bättre? Sådant mörker o känsla av hopplöshet.
Barnen är underbara, Vår dotter har flyttat hem igen för att vi ska vara tillsammans. De stöttar mig mm, sen vill de ju vara med sina vänner mm för att få prata, sörja mm.
Men jag känner att jag vill prata/träffa människor som har gått igenom /går igenom det jag upplever nu.
Kram

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Anna Holma

  Hej!
  Jag förlorade också min man hastigt efter 27 år ihop. Han var 45 år. Våra barn är ganska små. Känns på nåt sätt skönt att veta att ni andra finns med liknande erfarenheter. / Anna

 2. evalena.johansson67

  Jag miste min man för snart 9 månader sen i hjärtstopp som skedde på natten. Vi var alltid tillsammans när vi inte jobbade så jag känner med dig. Jag tycker att vissa stunder är så jobbiga och ensamheten varje kväll och morgon när man vaknar ensam. Har döttrar och vänner men man är ensam ändå på nåt sätt. Var i Sverige bor du? Jag bor i Värmland. Kram till dig. Har du gått med på fb sidan. Jag läser där men skriver inte så mycket. ❤

 3. Lisa Bergendahl

  Jag miste min man för 7½ år sedan. Hade samma tankar och känslor som dig och tänkte att det kommer aldrig blir bra någonsin.
  För mig blev vännerna i VIMIL-familjen jätteviktiga och den slutna facebookgruppen min terapi.
  Mitt råd om du inte redan gått med i föreningen är att bli medlem och få tillgång till den slutna gruppen.
  Där får man mycket stöd, kan läsa om och även skriva av sig om tankar och känslor.
  Föreningen har hjälpt mig komma vidare och idag kan jag säga att JA det blir bättre. Annorlunda men bra.
  Jag har hittat så många fina vänner genom föreningen. Vänner jag umgås med. Vi hittar på trevligheter och planerar in resor och annat trevligt tillsammans.

  Så bli medlem och kom med i VIMIL-familjen du med.
  Ombryendekramar
  Lisa

  https://www.vimil.se/om_vimil/bli-medlem/

Lämna ett svar