Logga in

Registrera

Bli medlem

Som medlem i VIMIL får du möjlighet att komma i kontakt med andra i samma situation. Du får en personlig inloggning till medlemssidorna där vi bl.a har en egen gästbok, möjlighet att kontakta andra medlemmar, egen blogg, bildgalleri och mycket mer. Du får också erbjudande att komma på våra medlemsträffar som vi har ett par gånger om året.

För att bli medlem behöver du registrera dig och betala medlemsavgiften som är 250 kronor/ kalenderår till BG 5558-5087. Glöm ej ange namn Medlemskap efter okt månad gäller även för kommande år.

Efter att ha fyllt i formuläret får du ett mejl med vidare information.

Alla fält i formuläret nedan måste fyllas i för att du ska kunna registrera dig. Samtliga uppgifter används enbart till att registrera ditt medlemskap. Inga uppgifter lämnas vidare till någon utomstående.

Lösenordet aktiveras så snart medlemsavgiften kommit oss tillhanda.

Läs mer om VIMIL och GDPR (General Data Protection Regulation)

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

 


För att SLUTFÖRA MEDLEMSANSÖKAN vänligen klicka på knappen PAY FOR MEMBERSHIP. Då skickas ett mail till medlemsansvarig som godkänner din medlemsansökan så snart medlemsavgiften är betald och syns på vårt konto.

×
×

Kundvagn