Bli medlem

Som medlem i VIMIL får du möjlighet att komma i kontakt med andra i samma situation. Du får en personlig inloggning till medlemssidorna där vi bl.a har en egen gästbok, möjlighet att kontakta andra medlemmar och mycket mer. Du får också erbjudande att delta i våra VIMIL-aktiviteter som endast är för våra medlemmar och att komma på våra riksmöten som vi har två gånger om året.

För att bli medlem behöver du registrera dig och betala  medlemsavgiften som är 
250 kronor/ kalenderår till  BG 5558-5087. Glöm ej ange namn!
Medlemskap från och med oktober månad gäller även för nästkommande år.

Så här gör du för att ansöka om medlemskap:

1. Klicka på knappen ”Bli medlem”.  Du kommer då till ett formulär där du lägger in dina uppgifter samt väljer ett lösenord.

2. Efter att ha fyllt i formuläret kan du logga in med din e-mailadress och lösenordet du valde i första steget. Du får också ett välkomstmejl, med vidare information om hur du betalar, till den e-mailadress du angivit. Du har däremot inte tillgång till medlemssidorna ännu.

3. När du loggat in kommer du till sidan ”Mitt konto” där du fyller i övriga uppgifter under Kontouppgifter.

4. För att slutföra ansökan trycker du på knappen ”Slutför medlemsansökan”. Och sedan kan du göra din betalning till vårt bankgiro som du ser här ovan.

5. När medlemsansvarig kan se din betalning (kan ta några bankdagar) godkänns du som medlem och får tillgång till medlemssidorna.

Alla fält i formuläret märkt med en * måste fyllas i för att du ska kunna registrera dig. Samtliga uppgifter används enbart till att registrera ditt medlemskap. Inga uppgifter lämnas vidare till någon utomstående.

Läs mer om VIMIL och GDPR (General Data Protection Regulation)

Klicka på knappen nedan för att bli medlem.