Gästboken

Välkommen till VIMILs gästbok
Det här är en sida som är öppen för alla, både att läsa och skriva på, vare sig man är medlem eller inte. Vid eventuella problem med gästboken, var god skriv till info@vimil.se och berätta.

Som medlem kan du även logga in dig på hemsidan och då kommer du till en gästbok som bara betalande medlemmar kommer åt. Vid eventuella problem med gästboken, var god skriv till info@vimil.se och berätta.

Vimil har också en sida på Facebook. Det är en sluten grupp för Vimils medlemmar. För att kunna gå med i Facebookgruppen måste du först ha ett eget facebook konto. Vimils Facebooksida är endast för Vimils betalande medlemmar.

♥- Tips!
Om du vill skriva ett ♥ i gästboken gör du på följande sätt:

1. Se till att Num Lock är aktiverat på ditt tangentbord.
2. Håll ner Alt-tangenten på ditt tangentbord samtidigt som du trycker på siffran 3 på det numeriska tangentbordet.

Min Annika

Den 7 maj somnade du in efter att blivit svårt sjuk av covid-19. Två veckor på infektionen, därefter en vecka i respirator på IVA. Sen var det över. Vi fick 25 år tillsammans. Jag saknar dig så.

Två månader som änka

Nu är det två månader sedan min älskade man Dennis dog. 43 år fick vi tillsammans och vi har haft en fint liv ihop med problem ibland dom alla har. Vi gick i pension för ett par år sedan och planerade att få ett gott liv med tid för varandra och med barn, barnbarn och […]

Min älskade brors bortgång

Min älskade bror gick bort i Corona i Iran. Han var bara pensionerad i två veckor efter 30 års arbete. Han började jobba från kl 05:00 och var hemma kl ca 17:00. Han var en kärleksfull, trevlig och hjälpsam person. Jag saknar oerhört hans fina röst nu.

Föralltid är en fasligt lång tid

Förlorade min älskade fina pappa i bakvägsinfarkt i maj-20, snart ett år sedan. Kan inte förstå att ja skriver detta. Min underbara, alltid friska, positiva, hurtiga pappa fanns inte mer. Bara borta. Och insikten i att han alltid komma vara fysiskt borta är bottenlös sorg. Som ett år senare bara blir värre. Och jag har […]

5 dagar sen

Sorgen är så intensiv att man tapper tidsperspektivet. När känslorna svämmar över har jag ett par av hennes tröjor som jag sprutat lite av hennes parfym över, i dessa kör jag ner näsan och bara andas i lukten av henne och gråter en skvätt. Det lättar lite trots all overklighet som känns.

1 2 3 12