Tänd ett ljus

Älskade dotter. Jag saknar dig så. Men i mitt hjärta är du mig alltid nära.
Bästa Annelie. Må di ha det bättre där du nu befinner. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta.
Älskade Peter, din födelsedag och hur ska jag fira den utan dig❤️
Två år utan dig, saknaden är oändlig, jag lever , gråter, skrattar , jobbar men allt är jobbigt utan dig ❤️
Älskade Anita! ❤️ Du kämpade så tappert i 15 månader mot cancer men till slut orkade din kropp inte mer! Glömmer aldrig den dagen när du sa, jag orkar inte längre! 😢 En vecka på Palliativ avdelning, höll din hand till sista andetaget, saknar dig så fruktansvärt mycket, en ålderdom i ensamhet! Tills vi ses igen, älskar dig för evigt, alltid i mitt hjärta! 🙏🏻❤️❤️
Älskade Jonas, du som var min glädje, min kraft, mitt stöd. Hur ska jag orka leva kvar när allt runt mig påminner om dig? När jag aldrig mer kommer få höra din röst eller ditt gitarrspel, aldrig mer kommer kunna fråga dig om råd eller kommentera något gemensamt minne. Jag sörjer dig och jag sörjer det liv som inte blev, alla planer vi hade för framtiden. Jag sörjer den ålderdom som aldrig kommer komma, du och jag på en parkbänk bland ankorna.
Min älskade Anders du var inte bara min man och älskade du var min vän och mitt öra för jag kan ju inte höra allt vad folk säger till mig. Tänker på dig varje dag! Inte en dag som jag inte tänker på dig .
Min älskade Abbis! ❤️ jag saknar dig varje dag. Du var mitt allt. Jag minns alla fina och ljusa minnen du lämnat kvar. Jag minns ditt skratt och din glädje. Du har lärt mig så mycket om livet! Jag älskar dig för evigt och vi ses igen!
Adjö är ej för alltid, farväl är inte slut.
I mina tankar finns du, där finns du alltid kvar.
Saknar dig så min älskade men nånstans inom oss är vi alltid tillsammans ♥️
Älskade dotter Jenny. Skanar dig så mycket. Det har gått alldeles för lång tid sen du lämnade oss. Alldeles för tidigt. Du hade så mycket kvar av livet.
Annelie, jag kommer alltid att bevara dig i mitt hjärta. Må du vila i frid. Älskad och saknad. Du lämnade oss alldeles för tidigt.