Tänd ett ljus

Kära syster Lena, idag är det 7 år sedan du lämnade oss, hastigt i chock. Inte en dag utan att jag tänker på Dig. Jag saknar allt som vi hade, allt vi gjorde tillsammans, alla minnen tär på mig. Mor lämnade för 3 år sedan så nu ensam står jag kvar. Det är så hemskt att ha förlorat allt för det finns inget att leva för längre, vaknar varje dag och undrar varför ska jag vara kvar.
3 år, längtan och ensamheten, sorg har inget slutdatum.
Idag var det din begravning. Vi fick vackert väder med gnistrande sol i den vita nyfallna snön. Det känns så overkligt att du är borta. Tjejerna var duktiga och tog hand om Maximus. Jag undrar hur mycket han förstår av det som hänt. Vi saknar dig!
Nu har det första sorgeåret passerat, ett år i stor sorg och saknad! 😢 Nu börjar år två, sorgen och saknaden har inte minskat! Nu känns allt så definitivt, du kommer aldrig hem igen! Saknar dig så oerhört mycket och du finns för alltid i mitt hjärta! 🙏🏻❤️❤️
Tänder ett ljus för dig idag älskling,inga blommor ifrån dig,inga kramar inga pussar.Hur ska man orka,ett år har gått varje dag har varit en kamp att ta sig igenom.Vi fick 46 år tillsammans,kunde blivit minst 20 till.
Ett litet ljus älskling på alla hjärtans.
Älskar dig så ❤️
Det har nu gått 2 år sedan du, min älskade dotter, lämnade mig. Sorgen är bottenlös. Jagsaknar min omtänksamma och kärleksfulla, starka och modiga, kreativa och fantasifulla, kloka och intelligenta bästa vän och dotter. Livet känns meningslöst.
Kjell jag saknar dig så det gör ont i hela kroppen och själen, du var mitt allt. Jag är i tomhetens rum.Tänker på dig och alla fina år och stunder vi fick.
Snart 1 år av saknad och ensamhet. I bland känner jag mig stark, men vissa dagar vill man gråta och krypa under täcket. Lloyden saknar din famn.
8 månader av saknad som gör så ont. Tänder ett ljus....
Fast min längtan är att få känna dina armar kring mig..
Älskar dig Leif ❤