Tänd ett ljus

Älskade Chrille, min fina man! Saknaden är enorm. Sorgen tung och smärtsam. Min kärlek till dig dör aldrig. Du och jag älskling! För evigt & alltid! ❤
Älskade Staffan! Sex år idag. Saknar dig så mycket. Den riktiga glädjen saknas och nyfikenheten på livet. Det är så tomt och ensamt utan dig. Vad jag saknar våra små ögonblick!
Jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig. Du var min stora kärlek, mitt absoluta allt. Att ditt liv skulle vara över, på en sekund, är liksom bortom vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Hela livet är fel nu. Trasigt. Jag är en spillra av mig själv och det enda jag längtar efter är den dag jag får vara med dig igen, oavsett i vilken form det är.
Älskade Anita! 💕 Nu har vår 54:e förlovningsdag passerat, saknar dig så fruktansvärt, inget kommer någonsin bli detsamma utan dig! ❤️ Du finns för alltid i mitt hjärta! ❤️
2015 i januari dog min bror av cancer. Det gör forfarande ont i hjärtat och jag saknar honom varje dag.
Jeff! Älskade Jeff!
Det har gått mera än tre år sedan cancern dödade dej!
Ibland är det fortfarande helt ofattbart att du är borta… Jag kan fortfarande få impulsen att vilja skicka en bild eller köpa dej en sak, du skulle tyckt om.
Du fattas mig så oändligt mycket. Jag saknar vår vardag, våra upptåg, våra resor, vår framtid. Allt! Livet har blivit så väldigt mycket tråkigare utan dej! Saknar dej, saknar dej, saknar dej!
Jag vill tända ett ljus i dag för min älskade Filipe,
alltid mitt hjärta,
oersättlig och djupt saknad varje stund.
Till min älskade Håkan,
Tårar rullar dagligen. Du var min man, den bästa jag mött. Vi träffades genom våra hundar och älskade att hitta nya stigar att utforska med våra pälsklingar. Förra året köpte vi vår sommarstuga och nu sitter jag här i denna stuga med ett halvklart hundstaket. Ska det byggas klart, eller måste jag sälja huset?
Du kom hem den 23 maj efter en veckas jobb i Finland. Vi skulle packa för att få resten av veckan i stugan o bygga klart staketet. Åh, vad jag hade längtat efter dig, men jag satt på jobbet när du ringde mig på eftermiddagen. Du sa att du mådde så dåligt. Jag förstod direkt att du behövde ambulans. Vi avslutade snabbt samtalet och jag ringde 112. Ingen mer fick någonsin höra din röst. En hjärnblödning satte stopp för vår kärlek. NIVA i Linköping gjorde sitt bästa, men...

Förhoppningsvis går 2 personer nu runt och har tagit del av din olycka som lett till deras lycka.

Älskling, vi ses igen.

Nu hoppas jag kunna få dela min situation med andra som bär denna smärta som gör att jag bara överlever och har slutat att leva. Jag blir medlem i denna förening. Tack för att VIMIL finns.
Min älskade Johanna. Du var min livskamrat och bästa vän och som vi hade så underbart ihop jag fick chansen bli din sambo var min största lycka, du fann mig när jag hade det som sämst i livet och vi byggde ett liv ihop. Och den största lyckan var när du och jag fick beskedet att vi skulle bli 3 var en lycka. Du genom gick 9 månader av upp och ner gångar men jag stod alltid på din sida hela tiden. Sen kom våra lilla Felicia och du fick den stora mamma rollen som du ville bli. du var och så den bästa mamma till våran dotter. Den kärleken och glädje fick mig gråta av lycka. Sen hände det som jag aldrig trodde var möjligt över en natt så fick jag ringa 112 och du fick åka in till iva 3 dagar hade fick chansen vara med dig hålla din hand pussa dig och låta Felicia. Skrika för ge dig styrka till komma tillbaka men tyvärr så klarade du inte dig lider nu varje natt med ensamheten saknaden av dig och kämpar för hålla mig i liv jag är så nära min bristning gräns till orka leva. Men kämpar för våran dotter
Älskade William, min livskamrat. Nu är det 107 dagar sedan du valde att avsluta ditt liv. Cancern blev för övermäktig och det var inte mycket tid kvar. Saknaden är mycket stor. Jag älskar dig och respekterar ditt beslut. Det är många fina och roliga minnen kvar.