Tänd ett ljus

Älskade bror du fattas mig
Anna
Adam min älskade son du lämnade oss alldeles för tidig
Du finns i mitt hjärta för evigt hur ska vi överleva utan dig
Hans, min älskade make! Du avled på julafton förra året, bara 60 år gammal.
Det tog två månader efter diagnos, så var du bara borta. Två månader fulla av stress, undersökningar, provtagningar, negativa besked, möten, sjukresor, mediciner, näringsdrycker, ännu mer stress.....
37 år tillsammans, många planer för framtiden, vårt andra barnbarn på väg i sommar. En liten kille eller tjej, som aldrig fick träffa sin farfar. Saknar dig sååå! Det finns inte ord.
Älskade Göran idag är det sju veckor sedan som du oväntat lämnade oss.Det blev 44 år tillsammans och ingen pensions tid. Saknaden går inte att beskriva sorgen är brutal. Jag känner mig så ensam. Till sommaren kommer vårt tredje barnbarn som aldrig får träffa sin morfar.
Vi undrar fortfarande Vad hände du som aldrig varit sjuk under hela ditt liv och så tog livet slut en månad efter diagnos. Så mycket tårar.
Älskar dig❤️
Älskade mamma. Du försvann från oss alldeles för hastigt. Vi hann inte säga hejdå. Jag älskar dig och kommer att sakna dig oändligt. ❤
Saknar dig mamma. ❤
Det har snart gått en månad och jag känner mig så ensam. Flera gånger i veckan så slås jag med den överväldigande känslan av att jag vill ringa dig och prata ut om att du är borta. Som en lillebror, en bästa vän. Tack för allt fint och förlåt för all skit.
Älskade Dan, imorgon är det 3 veckor sedan jag förlorade dig. Jag kan fortfarande inte andas ordentligt, utan att det gör ont. Saknar dig så.
Jag har inte glömt dig även om det gått över 12 år.
Saknad❤🌷
×
×

Kundvagn