Tänd ett ljus

Tänder ett ljus för dig och minns än en gång ” livet” vi fick tillsammans.
Du är så saknad och jag känner sådan sorg för din skull att du inte får dela morföräldrars rollen med mig!
Men du ”morfar” finns med oss fast i en annan form…

Har varit med om dig, kan aldrig förlora dig…❤️
Till mamma
Tänder ljus på kyrkogården på alla helgons dag för 7:e gången i år.
Sex och ett halvt år av outsäglig saknad och tomhet efter den stora och enda kärleken i livet. 44 år fick vi tillsammans då vi träffades så unga jag 14 år och du 17 år. En mogen ,snäll och omhändertagande tonåring var du. Så rädd om mig och så kärleksfull. Idag är äldsta barnbarnet, en stor lång kille 17 år och en lika fin och underbar liten man som du var då.
Dina fyra älskade barnbarn saknar dig så.
En ny kärlek har berikat mitt liv i höst. Inte en på två ben utan en på fyra. En underbar hundvalp hos vår yngsta dotter. Jag har äran att vara dagmatte till honom. Har saknat mina hundpromenader, sedan vår älskade hund dog fyra år efter dig. 58 år med hund har satt sina spår.
En sak är klar att det finns människor som är oersättliga. Du är en av dem.
Saknar dig så
EWA
Min älskade dotter du lämnade oss så hastigt vi sörjer så obeskrivligt mycket,det finns inte ord,2 månader har nu gått utan dej.......
Älskade lillasyster, saknar dig så oerhört mycket och vet inte hur jag ska ta mig igenom mitt liv utan dig <3
Nu går det till Allhelgonahelg och 17 månader sedan du lämnade mig och våra söner i stor förlust och sorg. Inte trodde vi då att du inte skulle överleva efter har blivit smittad av covid.
Vi saknar dig så mycket att du inte är kvar hos oss och huset är själslöst och ekar fortfarande tomt ! Saknar dig och dina steg!
Jag vet dock, att du fortsätter att leva i en annan existens och fått så många fina tecken och hälsning från dig via Koltrast, Rödhake, Fjärilar, Fjädrar och inte minst från din faschinerande diodlampa.
Du fattas oss! Vi kommer att mötas igen vid den Röda Trådens Slut ( Sven Ingvars och Oscar Magnusson melodi). Jag älskar dig tll Evigheten och tillbaka, min älskade Ludde.
Jag saknar er så mycket. Älskade mamma o pappa. Tänker på er dsgligen
Gustav, du betydde så mycket för mig. Du gav mig en mening. Jag var din mamma, jag hjälpte dig med allt.
Jag hade vuxit in i min roll som rycktes ifrån mig när du dog plötsligt 220117 i SUDEP. Nu är jag vilsen. Jag saknar dig så.
Jag hoppas du är lycklig, jag hoppas att du var lycklig. Du gjorde mig till den jag är. Du kommer att vara med mig hela livet. Jag älskar dig.
2½ år utan dig, saknar dig så mycket ❤
Det har nu gått 2 veckor och jag fattar inte att du är borta.
Är så oerhört olycklig. Sorgen är nattsvart.