Tänd ett ljus

Jag vill tända ett ljus för min älskade hustru Theresa. Begravningen är nu på torsdag den 17 mars. Det är så svårt och sorgligt allting.
Jag vill tända ett ljus för min Peter som dog för två veckor sedan. Idag ska jag få sin kropp för sista gången och välja var din kropp ska läggas för din sista vila.
Det tar så mycket kraft för varje liten småsak som förut var betydelselös och som man gjorde utan att reflektera. Det känns numera som att man inte lever på riktigt utan bara existerar!
Jag saknar Gunilla så oändligt mycket!
Älskade Anita du finns alltid i mitt hjärta! Tack för all din kärlek och omsorg! 🙏🏻❤️

Älskar dig för evigt!
Claes💕
Älskade Classe!

Jag saknar dig idag.
Precis som jag saknade dig igår
och kommer att göra imorgon
och resten av hela mitt liv.

Om en stjärna skulle tändas varje
gång som jag tänker på dig, så skulle natten
vara ljusare än dagen.

Om någon undrar vad kärlek är,
så berättar jag om dig…

En speciell plats i mitt hjärta du har och
där kommer du att för alltid finnas kvar.

För att jag älskar dig
nu och för alltid…
Alltid vid din sida…

Din Lotta♥️
Älskar dig Heidi <3
Du finns bland oss, jag känner av din närvaro
Älskade mor, må du äntligen nu ha funnit efter din långa kamp. Tänder ljus för dig mamma. Tack för allt genom livet älskade mamma. Tills vi ses igen.
Idag är det två månader sedan du lämnade oss. Helt ofattbart och jag väntar fortfarande på att du ska komma in genom dörren. Det är så tomt utan dig. Varje dag är en kamp för att klara av dagen utan att bryta ihop en miljon gånger. Du är för alltid älskad och saknad ❤️
Lilla mamma, min älskade, vackra, fina lilla mamma. Min ängel, mitt hjärta, mitt livs stora kärlek ända från början och för alltid. Jag älskar dig mer än jag trodde man kunde älska någon på jorden. Tack för att du hjälpt mig hela livet och alltid älskat mig villkorslöst. Jag hade aldrig klarat mig utan dig och det vet du. Jag vet inte vad som kommer hända med mig nu när jag inte har någon annan så nära. Men jag vet i alla fall att du slipper ha sån värk och såna problem. Måtte du få leva värdigt, älskad i evighet i Gud faders famn. Det har du gjort dig förtjänt till, min fina lilla ängel. Jag hoppas vi får ses igen en vacker dag. - Ditt hjärta på jorden, Oskar
Det har nu gått tre år sedan du hastigt lämnade mej Matti ❤️.
Saknar dej så det gör ont 😢
Du var min själsfrände,
Vi ses längre fram ❤️