Tänd ett ljus

Jag tänder ett ljus för min man som jag förlorade i cancer den 6 /10-22. Det är enorm saknad och tomhet efter honom. Jag hoppas att han har det bra upp i himlen och att han tittar till sin familj då och då.
Grattis Mats min tvillingbror på din 58 årsdag. Jag saknar dej och hoppas du är på en bra plats och mår bra. kram från Maria.
Älskade Classe ♥️
Om jag lyssnar kan jag höra din röst. Om jag blundar kan jag se dig le. Detta är stunder som skänker mig tröst när ingen annan tröst finns att ge.

Livet måste gå vidare trots alla känslor jag har. Jag känner tacksamhet för all den fina värme
som du lämnade kvar. En värme som ger mig styrkan att fortsätta att gå. Den kärlek som du gav mig i livet kommer för alltid att bestå.

En liten fågel viskar i mitt öra de finaste orden som jag så gärna vill höra. ”Håll ut, håll ut lilla vän för ni kommer att mötas igen”…Någonstans där morgonen gryr
och där mörkret sakta flyr där möts vi igen det lovar jag dig min älskade Classe, min fina vän…
Älskar dig nu och för alltid.

Din Lotta♥️
Tänder ett ljus för dig och minns än en gång ” livet” vi fick tillsammans.
Du är så saknad och jag känner sådan sorg för din skull att du inte får dela morföräldrars rollen med mig!
Men du ”morfar” finns med oss fast i en annan form…

Har varit med om dig, kan aldrig förlora dig…❤️
Till mamma
Tänder ljus på kyrkogården på alla helgons dag för 7:e gången i år.
Sex och ett halvt år av outsäglig saknad och tomhet efter den stora och enda kärleken i livet. 44 år fick vi tillsammans då vi träffades så unga jag 14 år och du 17 år. En mogen ,snäll och omhändertagande tonåring var du. Så rädd om mig och så kärleksfull. Idag är äldsta barnbarnet, en stor lång kille 17 år och en lika fin och underbar liten man som du var då.
Dina fyra älskade barnbarn saknar dig så.
En ny kärlek har berikat mitt liv i höst. Inte en på två ben utan en på fyra. En underbar hundvalp hos vår yngsta dotter. Jag har äran att vara dagmatte till honom. Har saknat mina hundpromenader, sedan vår älskade hund dog fyra år efter dig. 58 år med hund har satt sina spår.
En sak är klar att det finns människor som är oersättliga. Du är en av dem.
Saknar dig så
EWA
Min älskade dotter du lämnade oss så hastigt vi sörjer så obeskrivligt mycket,det finns inte ord,2 månader har nu gått utan dej.......
Älskade lillasyster, saknar dig så oerhört mycket och vet inte hur jag ska ta mig igenom mitt liv utan dig <3
Nu går det till Allhelgonahelg och 17 månader sedan du lämnade mig och våra söner i stor förlust och sorg. Inte trodde vi då att du inte skulle överleva efter har blivit smittad av covid.
Vi saknar dig så mycket att du inte är kvar hos oss och huset är själslöst och ekar fortfarande tomt ! Saknar dig och dina steg!
Jag vet dock, att du fortsätter att leva i en annan existens och fått så många fina tecken och hälsning från dig via Koltrast, Rödhake, Fjärilar, Fjädrar och inte minst från din faschinerande diodlampa.
Du fattas oss! Vi kommer att mötas igen vid den Röda Trådens Slut ( Sven Ingvars och Oscar Magnusson melodi). Jag älskar dig tll Evigheten och tillbaka, min älskade Ludde.
Jag saknar er så mycket. Älskade mamma o pappa. Tänker på er dsgligen