Tänd ett ljus

Min älskade Liza. Min stora syster. Jag kan inte fatta att du togs från mig den 13 oktober 2023 på ett sånt fruktansvärt sätt. Jag älskar dig för alltid Liza. jag önskade att vi umgicks oftare när du var här på jorden. Vila i frid ❤️🙏🏼
Maud första julen utan dig .det var vi hela tiden men sista fallet i september gjorde att du lämnade mig för alltid. Otroligt svårt att vara ensam.

Älskade David, saknar dig så oerhört. Jag oroar mig mycket för min utsatta situation som är känns orimligt svår.
Jag vill tro att du har det bra nu och att du ser mig och är med mig hela tiden. ❤️
❤️Älskade Anita, om två dagar är det din födelsedag, den andra utan dig! Sorgen och saknaden den här veckan har varit starkare än någonsin!😢 Tomheten och tystnaden hemma utan dig har år två varit så svår! Att inte längre få känna närheten till dig tär på kroppen! Grattis älskling på födelsedagen! ❤️ För alltid i mitt hjärta! ❤️
Nu är det 2 år sedan du min älskade ängel somnade in.
Har under åren mist mina föräldrar, syskon och nära vänner, saknaden efter dem finns kvar, men att mista den människa jag älskade så mycket gör så fruktansvärt ont.
Katarina du var min livskärlek och själsfrände. Det har inte gått en dag sedan du somnade in jag inte gråtit. Har aldrig känt mig så ensam och trasig i hela mitt liv, du lämnade ett stort svart hål i mitt hjärta som aldrig kommer att läka.
Katarina du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag vet att en dag kommer vi finna varandra igen.
Du och jag för alltid min ängel…
Du min älskade man, hur lever jag vidare utan din trygga famn? Du rycktes hastigt bort från mig och barnen. Vår kärlek var så stark, nu är jag så svag utan dig.
Min älskade hustru ❤️ du lämnade mej för tidigt 💔 det har bara gått ett par månader nu och jag känner mej så vilsen och ensam utan dej 😢 jag har aldrig känt en sådan här smärta någonsin. Du var allt för mej. Du lyste den mörka årstiden med dina vackra ögon ❤️❤️❤️ men nu så känns allt bara mörkt. Jag kommer alltid att älska dej ❤️ men nu är du min skyddsängel
Saknar dig varje dag min älskade ❤️.
Varför? Ofattbart.
Vi gjorde varandras liv värda att leva igen 💔.
Dryga 9 månader och i år behövde jag tända ljus på din grav, känns ofattbart.
Saknaden efter dig Tommy är stor, tyst, vrålande, ensam, enslig, skrämmande, kärleksfull, ofattbar, annorlunda och gör så extremt ont i kropp och själ.
Jag får inte livet att fungera, jag gör allt jag ska, det fungerar men jag som människa är vilse och så tom.
Världen utan dig är grå.
Samtidigt känner jag så mycket tacksamhet till dig, min man, du har gett mig så mycket i 32 år ❤️
Tänder ett ljus för min kära dotter Therese saknaden är mycket stor min kära tänker på dej jämt kram mamma❤️❤️❤️❤️