Tänd ett ljus

Vet du Jörgen.
Igår var vår son här med sin flickvän.
Han blir mer och mer lik dig.
Det gör både ont att se men ger även lyckokänslor.

Jag är så tacksam över att jag har vår son. Ditt och mitt kärleksbevis bland många andra bevis för vår kärlek.
För min sons skull fäller jag många tårar precis som jag gör för min egen skull.
Du fattas oss ju så enormt mycket.
En del av våra liv som försvann alldeles för tidigt.

Aldrig någonsin kan jag förlika mig med det fullt ut. Jag har accepterat att du aldrig mer kommer tillbaka. Att det som var vi inte finns längre. Nej det kan jag inte förlika mig med fullt ut.

Livet fortsätter utan dig min älskade man. Dagar läggs till dagar. År till år. Men saknaden kommer för alltid bestå.

Love you now and forever
❤️ ❤️ ❤️
Älskade Mats igår förde vi dig till den sista vilan. Jag försöker andas och leva vidare minut för minut. Sorgen sköljer över mig i attacker där jag tappar allt fotfäste. Jag visste inte att det var möjligt att känna sådan smärta och saknad. Älskar dig så enormt och saknaden är bottenlös. Om jag ändå kunde fått en enda dag till att ligga i din famn och känna din beröring. Du fattas mig
Älskade Mats igår förde vi dig till den sista vilan. Jag försöker andas och leva vidare minut för minut. Sorgen sköljer över mig i attacker där jag tappar allt fotfäste. Jag visste inte att det var möjligt att känna sådan smärta och saknad. Älskar dig så enormt och saknaden är bottenlös. Om jag ändå kunde fått en enda dag till att ligga i din famn och känna din beröring. Du fattas mig
Varje dag är en kamp...en kamp att försöka förstå hur du kunde försvinna plötsligt från oss. Din 11 åriga son som skriker av smärta och du är så otroligt saknad av alla. VI älskar dig Kalle. DU var och är alltid vår hjälte.
Ett år har gått sen du så hastigt lämnade oss i total chock och vi kan fortfarande inte förstå det ofattbara.
Det har varit en hemsk vecka med allhelgonahelgen, dödsdagen och fars dag.
Vi saknar dig så mycket och hoppas du kan titta ner på oss ibland och ge oss bara lite av din underbara energi och livsglädje som du alltid hade.
Älskar dig min livskamrat och allra bästa vän!
Hej farmor, det är nu lite över två dagar sedan du lämnade oss.
Saknaden är helt enorm.
Jag hade planerat att besöka dig på måndagen ( idag) för att berätta om läkartiden jag äntligen fått för att jag ska kunna göra operationen vi så länge pratat om.
Jag ska träffa min nya läkare Johan kl 10.10 imorgon och se hur mycket av hörseln han kan rädda.
Jag såg så otroligt mycket fram emot att berätta det för dig när jag fick samtalet från sjukvården kl 14:35 i fredags.
kl 16:06 ringde pappa och berättade att jag var tvungen att lämna jobbet och åka till dig om jag ville vara med när du lämnade oss.
Jag tog min jacka och sprang ut från jobbet och åkte direkt för att byta till vinterdäck men insåg att jag inte skulle hinna det och inväntade istället att pappa skulle hämta mig.
När vi kom ned till dig låg du där i djup sömn.
jag ångrar så djupt att jag inte åkte från jobbet redan redan på förmiddagen när du fortfarande var vaken för jag hade så mycket jag ville säga till dig.
Jag vet att jag alltid har varit dålig på att uttrycka mina känslor men hoppas att du förstod hur mycket du betydde för mig.
Du var verkligen klippan i min tillvaro som alltid fanns där.
Jag sa det nog aldrig men jag älskar dig farmor, det jag ångrar mest just nu när du inte finns här är att jag aldrig sa det eller iallafall inte tydligt nog.
Jag hoppas du fick återse de din far och resten av släkten.
Jag saknar dig mer än du någonsin kommer förstå även om jag vet att du är på en bättre plats dör du äntligen är smärtfri.
Jag är så glad över åren vi fick tillsammans, även om jag hade kunnat ge allt för att få prata med dig i några minuter, och säga allt jag inte sagt och önskade att jag hade sagt.
Jag satt där bredvid dig tills du tog ditt sista andetag och jag satt där till jag såg att huden slutade åka tillbaka när jag strök över din hand.
Då insåg jag att du inte längre var kvar med mig.
Hoppas du har det bra där uppe , saknade när enorm <3

Ett ljus till världens bästa pappa. Tack för varje dag jag får med de små, de är den största gåva du kunde gett mig. Kommer alltid älska dig.
Älskade pappa❤️ 21 månader av sorg och saknad. Grattis på farsdag❤️
Vi ses i Nangijala
Tänder ett ljus för min älskade livskamrat Leif Kahlman som avled den 4 oktober 2019. Älskar dig för evigt.
5 år sedan du försvann . Saknar dig så otroligt mycket . Du finns för alltid i mitt hjärta .
×
×

Kundvagn