Tänd ett ljus

Nu är det 2 år sedan du min älskade ängel somnade in.
Har under åren mist mina föräldrar, syskon och nära vänner, saknaden efter dem finns kvar, men att mista den människa jag älskade så mycket gör så fruktansvärt ont.
Katarina du var min livskärlek och själsfrände. Det har inte gått en dag sedan du somnade in jag inte gråtit. Har aldrig känt mig så ensam och trasig i hela mitt liv, du lämnade ett stort svart hål i mitt hjärta som aldrig kommer att läka.
Katarina du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag vet att en dag kommer vi finna varandra igen.
Du och jag för alltid min ängel…
Du min älskade man, hur lever jag vidare utan din trygga famn? Du rycktes hastigt bort från mig och barnen. Vår kärlek var så stark, nu är jag så svag utan dig.
Min älskade hustru ❤️ du lämnade mej för tidigt 💔 det har bara gått ett par månader nu och jag känner mej så vilsen och ensam utan dej 😢 jag har aldrig känt en sådan här smärta någonsin. Du var allt för mej. Du lyste den mörka årstiden med dina vackra ögon ❤️❤️❤️ men nu så känns allt bara mörkt. Jag kommer alltid att älska dej ❤️ men nu är du min skyddsängel
Saknar dig varje dag min älskade ❤️.
Varför? Ofattbart.
Vi gjorde varandras liv värda att leva igen 💔.
Dryga 9 månader och i år behövde jag tända ljus på din grav, känns ofattbart.
Saknaden efter dig Tommy är stor, tyst, vrålande, ensam, enslig, skrämmande, kärleksfull, ofattbar, annorlunda och gör så extremt ont i kropp och själ.
Jag får inte livet att fungera, jag gör allt jag ska, det fungerar men jag som människa är vilse och så tom.
Världen utan dig är grå.
Samtidigt känner jag så mycket tacksamhet till dig, min man, du har gett mig så mycket i 32 år ❤️
Tänder ett ljus för min kära dotter Therese saknaden är mycket stor min kära tänker på dej jämt kram mamma❤️❤️❤️❤️
Fjärde gången jag tänder ljus för min älskade man på Alla helgons helg. Saknar dig så. Fattar inte att det är 3,5 år sen du lämnade mig. För alltid i mitt hjärta ❤️
Älskade Kjell !
Ett år igår sen du hastigt dog, så overkligt och smärtsamt. Vi samlades och gjorde fint på graven. Skratt och gråt blandades när vi tillsammans mindes dig med värme.
Lunchen intogs på Heaven 23 ett steg närmare dig😇 drack ditt favoritvin,och på ett sätt fanns du med runt bordet då du var med i våra tankar och samtal.
Bär dig inom mig🩷🩵💖
Det är snart 5 år sedan du hastigt lämnade mej Kära Matti . Du finns i mina tankar dagligen...
Jonas, ljuset är till dig. Du lämnade mörkret men du lämnade inte min kärlek. Varje dag gör jag mitt bästa men jag saknar dig så. Älskar dig.