Tänd ett ljus

Älskade, älskade! Sorgen är kärlekens baksida, stod det någonstans. Det är en tröst att se sorgen så, i ljuset av vår kärlek. En tröst att ha fått älska dig och leva vid din sida i 43 år. Tack för din omsorg, för allt.
Ett år ...har gått...
sedan Du lämnade oss...
Plötslig händer något oväntat
och livet blir sig aldrig likt igen
Så svårt att förstå...
Så meningslöst...
Så svårt att leva med...
Tänder ett ljus i ett grått mörker
för alla fina stunder Vi haft
Älskad Saknad
// MisonJag önskar så att du vore här min fina make, att du kunde se det som sker just nu. Jag känner mig så ensam i allt detta nya. Du var min ledstjärna, mitt allt. jag älskar dig
Jag älskar din förmåga att skina, även nu när du inte finns hos mig.
Grattis på farsdag älskade far. Om 3dagar skulle fyllt 70år. Snart 3 har har gått sedan du lämnade oss i stor sorg och saknad.
Vi ses i Nangijala
Grattis på fars dag! Vi tänker på dig pappa Mikael
Tänder ett ljus till en fantastisk far som inte fick uppfostra sina barn. Vill tacka för den största gåvan man kan få, två underbara barn. Den gåva du gav mig varar för alltid, du lever vidare genom dem. På fars dag lämnade du oss att klara oss själva, Samtidigt som du aldrig lämnade våra hjärtan och är för alltid en del i vårt liv. Du finns med mig varje dag, i våra barn och i mitt hjärta.
Jag saknar dig, Kan inte förstå att jag inte kan höra din röst mer. Flickorna och jag har svårt att prata om dig för det gör för ont. Älskar dig. !
Älskade mamma, du fattas mig!
Hur ska jag kunna leva resten av mitt liv utan dig?
Vissa dagar gör det extra ont...
Älskar dig!
Idag tänder jag ett ljus för Magnus, min sambo, som skulle fyllt 58 år idag. Idag är första året då jag inte kan få fira honom, idag är en dag då jag vill sitta vid hans grav i stort sett hela dagen - vara så nära honom jag bara kan...

Minuter, timmar och dagar blir till år men tomheten och saknaden består...